Jos Brunninkhuis

Nieuw in Midden-Drenthe

Als nieuwkomer in Midden-Drenthe en bij de VVD stel ik mij graag voor. Sinds 2021 trots inwoner van Beilen, maar geboren en getogen op een boerderij in het buitengebied van Ootmarsum. Samen met mijn vrouw en drie kinderen heb ik lange tijd in Leek, provincie Groningen gewoond. Inmiddels zijn we gesetteld in onze nieuwe woonplaats midden in de mooiste provincie van ons land.

Met open vizier

Met mijn open vizier en sociale, enthousiaste houding ben ik makkelijk benaderbaar. Ook ben ik een doorzetter, verantwoordelijk en altijd op zoek naar verbinding. Mijn valkuil? Soms te snel willen en dan vergeten de ander voldoende mee te nemen.

Versterken van de leefomgeving

Met mijn bedrijfskundige achtergrond ben ik al ruim 45 jaar werkzaam in de Telecomsector in verschillende managementrollen en ben ik gewend samen met opdrachtgevers en gemeentes samen te werken.

Deze kennis en kunde zet ik graag in voor meer ruimte voor ondernemers en boeren, meer woningen in de dorpen en kleine kernen en een verbeterde samenwerking tussen boeren, verenigingen, ondernemers en inwoners. Het doel? Het verder versterken van onze lokale leefomgeving. Daar zet ik mij graag voor in.

Altijd op pad

Samen met mijn vrouw, drie kinderen, vijf kleinkinderen of vrienden, buurtgenoten of sportmaatjes ga ik graag op pad. Daarnaast kan je mij vinden op de tennisbaan of mountainbike, in de tuin aan het werk of wandelend in de Drentse natuur.

Midden-Drenthe voor iedereen een prettige plek

Ruimte en Groen, landbouw, economie, toerisme en sport hebben mijn interesse. Maar ik ben breed geïnteresseerd en denk dus graag mee over alle aspecten die de gemeente Midden-Drenthe tot een prettige plek maken om te wonen, werken, ondernemen en recreëren.