Arjan van Gelderen

Fractievoorzitter

Arjan van Gelderen, geboren in 1975 in Westerbork, Woonachtig in Makkum/Beilen samen met Yvonne. We hebben een dochter van 9. In mijn werkzame leven ben ik Manager Financiƫn bij Justid. Dit is een onderdeel van het ministerie van Justitie en Veiligheid, die zich voornamelijk richt op de ICT en gegevensvoorziening.

Wat zijn je goede en slechte eigenschappen?

Mijn inlevingsvermogen en analytische denkkracht kan ik goed benutten, wel wil ik altijd graag snel resultaat bereiken, hiervoor zal ik zeker het tactisch denkvermogen moeten in zetten. Verder ben ik een verbinder en altijd op zoek naar de vraag achter de vraag.

Wat wil je betekenen voor Midden-Drenthe?

Ik wil inzetten op vereenvoudiging en sneller inzetten van hulp waar echt noodzakelijk , maar dan wel samen! Samen is ook het sleutelwoord wat ik toe wil passen op het versterken van bedrijvigheid en ruimte voor de recreatieve sector. De inwoners van Midden-Drenthe vertegenwoordigen en altijd oog hebben voor hun belangen!

Wat doe je in je vrije tijd?

Tuinieren, rijden met mijn klassieker of kamperen

Mijn speerpunten:

Een gezonde financiƫle balans, Ondernemend Midden-Drenthe, bedrijven en recreatie. Goede zorg zoals de WMO- en Jeugdhulp