De VVD wil jongeren in de raad!

© Administrator

De VVD Midden-Drenthe heeft jonge gezichten op de kandidatenlijst en zet daarmee in op jeugd in de gemeenteraad. Marie-Cecile Hatzmann 23 jaar, Veronique Roerink 29 jaar en Erwin Brink 31 jaar willen graag samen met de gevestigde orde werken aan een nog beter Midden-Drenthe.

Het betreft drie jonge, ambitieuze VVD-ers, die van doorpakken houden. Marie-Cecile (Smilde, plaats 4) is bezig met haar afstudeeronderzoek bij RTV-Drenthe. Erwin (Zwiggelte, plaats 10) en Veronique (Beilen, plaats 7) hebben elk de verantwoordelijkheid van een eigen bedrijf en staan actief in het leven.

Door de snel veranderende maatschappij is het naar hun mening extra belangrijk om in te zetten op verjonging. "In de gemeenteraad wil ik jongeren een stem geven.", aldus Marie-Cecile. "Het is clichématig, maar de jeugd heeft de toekomst." De gemeente Midden-Drenthe heeft behoefte aan jongeren die een mening hebben en deze ook naar buiten durven te brengen. Marie-Cecile, Erwin en Veronique onderschrijven wat dat betreft duidelijk de VVD-waarden: verantwoordelijkheid nemen en aanpakken. Niet van een afstandje toekijken maar daadwerkelijk in actie komen. Deze drie kandidaten willen graag een fris, liberaal geluid laten horen. "Met zijn allen voor een gezonde toekomst!"